L'associació

La Unió de Botiguers de Centelles és una de les primeres associacions sense ànim de lucre d’Osona creada l´any 1988, actualment la formen més de 70 associats de tots els àmbits de comerç, serveis i hostaleria.

La Unió de Botiguers de Centelles és doncs una associació amb una àmplia representació del nostre poble, que fomenta la participació i ofereix la possibilitat als seus associats de formar part del òrgans de govern i de gestió. També és portaveu del comerç de Centelles davant de les administracions i treballa per aconseguir sempre el millor per a tots els associats.

És una associació oberta, dinàmica, amb empenta i visió de futur, que creu en la simbiosi del comerç tradicional, les noves formes de distribució i la incorporació de les noves tecnologies.

La Unió de Botiguers de Centelles es regeix per uns estatuts i amb els següents objectius principals:

 

  • Agrupar el màxim d’establiments per tal de recollir les seves inquietuds i necessitats a fi d’oferir-los cobertura i representació.
  • Conservar i fomentar el caràcter tradicional de la vila com a centre comercial.
  • Representar tot el sector empresarial del comerç i de serveis del nostre poble en les negociacions davant d´entitats públiques o privades per tal d'obtenir avantatges econòmics, millores estructurals o optimitzar la disposició de serveis.
  • Fer accions i elaborar campanyes de comunicació i de publicitat a fi de donar a conèixer els comerços i productes i col·laborar amb totes aquelles tasques que afectin directa o indirectament a la millora i a la promoció del comerç i l'apropament del consumidor per tal de pal·liar i avançar-se a la competència de les grans superfícies.
  • Centralitzar la gestió de tots aquells objectius comuns per a tots els establiments (seguretat, horaris, aparcaments, senyalització, activitats d'oci i animació, promocions, etc.)

 

Finançament

Per poder realitzar activitats i emprendre nous projectes, es compta bàsicament amb els recursos provinents dels Associats de la Unió de Botiguers de Centelles, però també amb el suport de les institucions públiques següents:

  • Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya
  • Ajuntament de Centelles

 

Junta

 

 

 

 Contacta amb nosaltres
info@ubcentelles.cat